På tallriken: tortilla de patatas (potatisomelett), bröd med ostkräm (philadelphia, roquefortost, grädde, smör) och valnötter, fylld zucchini (den köptes färdig på Orienthuset och det var det minst goda), avokadoskiva, friterad aubergin med tomatsås och camembert ost, friterad aubergin med honung (på min restaurang Happy Days i Fuengirola serverades det annars med sirap.. så sjukt gott!), patatas en alioli (potatis i alioli-sås... en rolig alioli-historia är att jag kallade min kollegas barnbarn för Alioli innan jag fattade att hon hette Ainhoa), gambas al ajillo (heta jätteräkor) och några skivor chorizo samt svartpepparsalami.
Efterrätten flan, som liknar brylépudding/créme brulée. Den är väldigt mastig, men god. Vi körde fuskvägen med påsmix dock. Till det var det vaniljgrädde och vinbär - vi trodde först var var blåbär...
Den fina uppdukningen. Visste ni att för denna mängd mat gick det åt över en halv liter olivolja och mängder av salt?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar